Samsung Galaxy S10 Plus skal

Är du på jakt efter ett mobilskal till din Samsung Galaxy S10 Plus? Då har du fattat ett klokt beslut. Samsung Galaxy S10 Plus är en ny modell som kostar en hel del, så ett skyddande skal är en riktigt bra investering. Men måste man verkligen ha ett mobilskal och vilka modeller kan man välja bland? Vi hjälper dig att välja rätt!

Mobilskalet – din Samsung Galaxys bästa vän

En del väljer att inte köpa något Galaxy S10 Plus mobilskal och deras mobiler tycks klara sig ändå – eller? Visst kan man se människor som inte använder mobilskal på sina telefoner, och huruvida man ska ha ett eller inte är givetvis ett individuellt val.

Å andra sidan bör man fundera kring vilken risk man är villig att ta. Det är möjligt att du kan använda din Samsung ett tag utan att den skadas, men risken för att du råkar tappa den eller att den trillar i golvet är stor. Även om du är noga med att ta hand om telefonen så inträffar oväntade situationer som medför risker för mobilen. Om mobilen blir repad eller skadad kan du få betala hundratals eller till och med tusentals kronor för att reparera den. Ett mobilskal som minskar risken för skador är därför ett lågt pris att betala för din mobils skick och livslängd.

Adidas Samsung Galaxy S10 Plus mobilskal svart
Skal ifrån Adidas till Samsung Galaxy S10 Plus

Välj bland en mängd olika mobilskal för din Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus är en populär modell av hög kvalitet. Därför är det kanske inte så konstigt att en mängd olika Samsung Galaxy S10 Plus mobilskal tillverkats för att passa modellen. Eftersom en mobil är ett personligt föremål är det en självklarhet att du ska kunna hitta en mobilskal som passar just dig. Du kan välja mellan olika färger, mönster, modeller och tillverkare.

Hos oss hittar du Samsung S10 Plus mobilskal i alla regnbågens färger. Vi har många olika modeller du kan välja bland, och om du är intresserad av ett skal från en särskild tillverkare hittar du alternativ från följande märken:

  • Samsung
  • Adidas
  • Otterbox
  • Urban Armor Gear
  • Spigen
  • Cafele

Vilka mobilskal är bäst för Samsung Galaxy S10 Plus?

Vilket Samsung Galaxy S10 Plus mobilskal som passar just dig beror på hur och var du kommer att använda mobilen. Om du exempelvis reser mycket eller arbetar i tuffare miljöer är ett riktigt slitstarkt skydd det optimala valet. Då kan ett mobilskal i premium-kvalitet vara att föredra, vilket ofta kostar lite extra. Välj gärna ett skal i TPU-plast, eftersom materialet erbjuder ett utmärkt stötskydd. Med ett sådant skal kan du vara säker på att telefonen får bästa möjliga skydd mot stötar och fall. Ett märke som rekommenderas särskilt är bland annat Spigen, som är välkänt för sina tåliga skal.

Är du istället hemma mycket eller om du har ett bra mobilfack i väskan behöver du kanske inte ett lika motståndskraftigt skal. Då kan mobilskalets utseende vara av större betydelse – alla skal ger trots allt ett visst skydd.

Spigen Samsung Galaxy S10 Plus skal
Populärt skal från Spigen till Samsung Galaxy S10 Plus

Mobilskal eller fodral?

När det är dags att köpa ett skydd för mobilen kan man undra huruvida man bör köpa ett mobilskal eller ett fodral. Svaret beror på vilken typ av telefon man har och vad man själv föredrar. Eftersom en Samsung Galaxy S10 Plus är en avancerad telefon som kostar en hel del är det givetvis en bra idé att säkerställa bästa möjliga skydd. Däremot kan både mobilskalen och fodralen vara riktigt stötdämpande och högkvalitativa, så egentligen handlar det mest om vilket du själv föredrar.

Känns det som en bra idé att ha bankkorten ihop med telefonen? För många är det en praktisk lösning, och då är ett fodral naturligtvis ett bra val. Skulle du istället uppleva det som ett riskfyllt val är det givetvis bättre att välja ett mobilskal. Om du råkar bli av med mobiltelefonen och dessutom har dina kreditkort i fodralet kan du trots allt få dras med tråkiga konsekvenser. Allt beror på hur du själv använder din Samsung!

Priser

Precis som det är viktigt att hitta en snygg modell av hög kvalitet är det också viktigt med ett rimligt pris. Därför erbjuder vi olika modeller i olika prisklasser och du bestämmer själv hur mycket du är villig att lägga på ett mobilskal för din Samsung Galaxy S10 Plus. Hos oss hittar du mobilskal för under hundralappen, men om du vill ha en mer exklusiv modell kan priset uppgå till ungefär 500 kronor. Priset beror till stor del på vilket märke du väljer samt på kvaliteten. Ett mobilskal från ett fint märke kan naturligtvis vara trevligt, men tänk på att även billigare alternativ kan vara precis lika snygga.

Mercedes Benz Samsung Galaxy S10 Plus skal svart kolfiber
Ett supersnabbt skal 😉

Övrigt för din Samsung Galaxy S10 Plus

Eftersom Samsung Galaxy S10 Plus är en så dyr telefon kan det också vara värt att investera i högkvalitativa tillbehör. Det kan handla om något så enkelt som en ny laddare, eller varför inte ett par riktigt bra hörlurar? Genom att välja tillbehör att hög kvalitet kan du optimera din Samsungs prestation ytterligare.

Här köper du Samsung Galaxy S10 Plus skal

Rulla till toppen