Häftiga skal till Samsung Galaxy

Ett mobilskal till din Samsung Galaxy är både praktiskt och snyggt. Du kan sätta personlig prägel på din mobiltelefon samtidigt som du skyddar den mot krosskador, repor och andra skador. Här hittar du några av de häftigaste mobilskalen till Samsung Galaxy mobiltelefoner.

Koreanska Samsung är världens ledande mobiltelefontillverkare sett till antal sålda smarttelefoner. Deras Galaxy-modeller är populära över hela världen tack vare de stora skärmarna, högteknologiska kameror, stilren design och mycket mer. Galaxy-telefonerna är eleganta och lätta samtidigt som de är teknologiskt avancerade. Dessa smarta telefoner är både dyra och ömtåliga och skyddas bäst med ett mobilskal. Skal är en relativt billig investering som skyddar din Samsungmobil mot repor, skador, värme och smuts. Som tur är finns det ett stort utbud av häftiga mobilskal på marknaden vilket gör att det är både roligt och smart att skydda telefonen. Välj bland olika material, mönster och färger för att göra din Galaxy unik och personlig. Med flera olika skal kan du variera telefonen efter behov och humör. Nedan följer en lista med häftiga och praktiska mobilskal som skyddar din Samsungmobil.

Saffiano från Ideal of Sweden

Ideal of Sweden är en svenskt varumärke som säljer många snygga mobilskal inspirerade av globala inredningstrender och modetrenderna på catwalken. Deras skal Saffiano är en klassiker och passar till Galaxy S10+. Saffiano-skalet finns till flera andra Samsung Galaxy modeller, inklusive Galaxy S10, S10E, S9, S9+, S8, S8+ samt S7. Detta stilrena skal är gjort av ett material som liknar läder, vilket ger en lyxig känsla. Saffiano finns i flera olika färger:

  • Klassiskt svart
  • Beige
  • Rosa
  • Marinblått
  • Ljusgrått

Saffiano är ett vackert unisex-skal som passar dig som vill ha ett klassiskt och sofistikerat skal, utan att det blir tråkigt. Detta är skalet som ger en stilren elegans.

ArtDeco-mönstrat skal från Bjornberry

Detta snygga och unika skal med ArtDeco-mönster kommer från Bjornberrys premiumkollektion. Skalet är tillverkat i hårdplast och är tunt med en glansig yta. Mönstret är riktigt häftigt och ger en lyxig och elegant känsla. ArtDeco kommer från franskans art décoratif som betyder dekorativ konst. Det refererar till den populära formgivningsstilen från 1920-1940-talet. Förutom att vara riktigt coolt ger det även ett mycket bra skydd tack vare upphöjda kanter och den säkra passformen.

Detta ArtDeco-skal passar dig som vill förvandla din mobil till ett vackert konstverk. Skalet passar till flera Galaxy modeller, bland annat S10 och S9.

LED View fodral till Samsung Galaxy S10e

Det här är ett riktigt coolt och trendigt skal som passar Samsung Galaxy S10e. På framsidan har fodralet en LED-display som använder lysdioder vilket gör att du kan se samtal och notifikationer utan att öppna fodralet. Dessutom har fodralet en innerficka med plats för bankkort, ID-kort och sedlar.

LED View-fodralet finns i färgerna svart och vitt och passar dig som vill ha ett praktiskt, smart och snyggt skydd till din mobiltelefon. Det finns många återförsäljare av LED-fodral.

LED View fodral till Samsung Galaxy S10e
LED View fodral till Samsung Galaxy S10e

Stilrent genomskinligt hybridskal från Spigen

Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear är ett lätt och elegant skal som passar din Samsung Galaxy S10. Mobilskalet är tillverkad av både hårdplast och TPU och kallas därför hybrid. Färgen är klar och transparent vilket ger ett modernt och stilrent intryck. Perfekt för dig som vill ha ett neutralt och tåligt skal.

Spigen är en av världens ledande mobilskals-tillverkare med många trogna fans över hela världen. Alla deras skal designas och tillverkas i Kalifornien. Du hittar mobilskal från Spigen hos bland annat Skalhuset som säljer detta snygga hybridskal.

Spigen Samsung Galaxy S10 Skal Ultra Hybrid Crystal Clear
Spigen Samsung Galaxy S10 Skal Ultra Hybrid Crystal Clear

Svart läderfodral från dbramante 928

Modellen Copenhagen är ett riktigt snyggt och stiligt skydd till Galaxy S9. Detta mobilskydd är designat i Danmark och precis som andra produkter från dbramante1928 Copenhagen är det ett skydd i svart full-grainläder från Indien, vilket är ett av de mest slitstarka lädersorterna. Dessutom blir lädret bara snyggare med tiden vilket gör att detta mobilskydd kan användas under lång tid utan att tappa sin elegans. Fodralet fungerar även som plånbok med plats för sedlar och bakkort. Dessutom har detta mobilskydd inbyggd RFID-funktion som skyddar korten mot skimming.

Detta mobilskydd passar dig som vill ha en praktisk, skyddande och stilig kombination av mobilskal och plånbok.

Carrara Gold från Ideal of Sweden

Carrara Gold är en otroligt snyggt och trendigt mobilskal från Ideal of Sweden. Detta skal är tidlöst elegant och påminner i mångt och mycket om en vacker skulptur. Skalet utgörs av vacker marmor med insprängda gulddetaljer. Skalet är inspirerat av Carramarmor som kommer från Toscana i Italien. Carramarmor har använts ända sedan antiken vilket ger en vacker och tidlös design. Marmor har varit en stark inredningstrend de senaste åren och trenden ser inte ut att avta. Mobilskal i marmormönster är populärt och denna variant med guld är unik och riktigt häftig.

Skalet passar till följande Galaxy modellerna S10, S10+, S10E, S9, S9+, S8, S8+ samt S7. Carrara Gold är ett feminint skal som passar dig som vill ha ett lyxigt och vackert skal.

Häftiga skal till Samsung Galaxy

Lämna ett svar

Rulla till toppen