Världens dyraste mobilskal till Samsung

Now I Can Brag I Did It

Mobiltelefoner spelar stor roll i våra vardagsliv och fungerar numera som hjälpredor som kan göra det mesta. De betyder mycket i många människors liv. Inte konstigt då att det vuxit fram en hel bransch som bygger på hur man bäst skyddar mobiltelefonerna. Så länge du har en mobiltelefon från något av de största varumärkena, som Samsung, kan du få tag i allt från enkla skal som bara skyddar själva skärmen till plånboksliknande och påkostade läderväskor i miniatyr. Och det är klart, med allt det innehåll vi nu har i våra mobiltelefoner så är de mer än väl värda att skydda.

Den här artikeln kommer att handla om dyra mobilskal. Det ska sägas att när det gäller dyra mobilskal, dyra mobiltelefontillbehör överhuvudtaget, har ägare till Androidmobiler ett långt mindre utbud att välja bland än de som äger en iPhone. Om du har en mobil från Apple kan du, förutsatt att du har pengarna och viljan, köpa ett mobilskal för tiotusentals kronor. Vad säger det om iPhone-ägare i stort att tillverkare hittat en nisch som går ut på att tillverka svindyra mobilskal till just det märket? Det får vara som det vill med den saken. I den här artikeln ska vi gå igenom de dyraste mobilskalen till Samsung. Ett något mer blygsamt affärsområde, men visst finns här både påkostade och välkonstruerade mobilskal.

5. Speck Presidio Clear

Speck Presidio Clear

Ungefär 45 dollar, drygt 400 kr, får du ge för det här mobilskalet från Speck som finns tillgängligt till ett flertal Samsungmobiler. Vad får du för det? Ett slimmat plastcase i två lager med dekorativa glittriga detaljer och, kanske viktigast av allt, ett skydd som gör att din mobil kan klara fall från höjder upp till 8 fot (ca 2,4 meter) utan att spräcka skärmen. Skalet finns att tillgå i två olika varianter med guld- respektive rosa glitter.

4. Samsung Leather Back Cover

Samsung Galaxy S10 Leather Cover

Det här skalet från Samsung ger en exklusiv känsla utan att kosta skjortan. Skalet är tillverkat i äkta läder och ger din telefon en professionell look samtidigt som materialet gör att din telefon vilar säkert i handen och får ett fullgott skydd. Det bästa av allt är att på en lista över de dyraste mobilskalen är det här snygga skalet faktiskt inte särskilt dyrt: ca. 470 kronor får du ge för det. I och med nästa plats på listan hoppar vi upp ett snäpp i klass, i alla fall om vi tittar på flash-faktorn.

3. Galaxy S10 LED Back Cover

Samsung Galaxy S10 Led Cover

Det här skalet inkluderar coola funktioner som LED-notifikationer som blinkar när du får telefonsamtal och SMS. Den avancerade LED-belysningen gör utöver det din Samsung lite mer festlig i allmänhet med ljus som kan reagera på musik och film som du spelar upp via mobilen. Förutom det finns också en funktion som visar en nedräkning för om du använder timer när du tar kamerabilder- praktiskt inte minst för att veta exakt när det är dags att sätta posen när du tar selfies till din jobbansökan. Det är många funktioner för vad som i grund och botten är en produkt som bara är avsedd för att skydda din Samsung. På tal om skydd så får du förstås det också. Ungefär 500 kronor får du ge för det här skalet, ett helt igenom hyggligt pris, i alla fall om vi jämför med vad som kommer när vi går vidare till nästa plats på den här listan.

2. The Most Expensive Product on RedBubble

På andra plats hittar vi ett mobilskal vars namn nästan prickar in vad det är (det är inte det dyraste mobilskalet, men väl det näst dyraste). Klart är att vi hoppar ett ordentligt snäpp upp i prisnivå jämfört med föregående plats på den här listan. Det är egentligen inte så mycket mer än ett mobilskal som är dyrt för att vara dyrt. Det är i vilket fall som helst knappast designen som gör att det i skrivande stund kostar lite drygt 4 000 kr. Det finns betydligt snyggare mobilskal längre ned på den här listan, i alla fall om du frågar oss. Skalet pryds av en sedelbunt i tecknad stil mot en vit bakgrund och finns tillgänglig för Samsung Galaxy S8 upp till Galaxy S10.

1. Now I Can Brag I Did It

Now I Can Brag I Did It

Vem har sagt att minimalism skulle vara billigt? Om det är någonting som bekräftar att minimalism kan vara allt annat än billigt så är det det här skalet till Samsung Galaxy S10 som har designats av Chandler Thompson. I skrivande stund får du ge nästan 6 000 kr för att skydda din Samsung med vad som kan vara världens dyraste skal till en Androidmobil. Designen då, tänker du? Det här måste ju vara någonting i hästväg. Nja, smaken är bekant som baken. Skalet är helt vitt och ryggen pryds av textbudskapet ”Now I Can Brag I Did It”. Köp skalet och skryt om det, är tydligen tanken.

Världens dyraste mobilskal till Samsung
Rulla till toppen